Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Status update

Μια μίνι συλλογή από τα status μου στο fb το τελευταίο διάστημα...

''Είμαι η κατερίνα και είμαι καθαρή 20 ολόκληρα λεπτά από καφεΐνη. (ΑΕΚ - Ανώνυμοι Εθισμένοι στον Καφέ)''  Όχι αλήθεια έχω πρόβλημα εθισμού σοβαρό..θα ιδρύσω αυτό το σύλλογο όσοι πιστοί..
''late dinner cooking..η συνήθεια που έγινε λατρεία - with Sotiris '' είναι το νέο τρεντ για όσους εργένηδες μαζεύονται καθημερινές αργά στο σπίτι και παραγγέλνουν συνήθως αηδίες. Πλέον υιοθετούμε  το γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα και σπιτικό φαγητό καθημερινές αργά με παρέα- γιατί μόνος κομμάτια δεν το κάνεις 
'' πλάκα πλάκα (ότ)αν γίνουν εκλογές τι διάλο θα ψηφίσουμε;; ''
αυτή η φιλοσοφική ερώτηση πάει παρέα με το 
''μέχρι να με δω να κουβαλάω σάκο δε πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές...''
''αν είναι να χω παρατεταμένο σουηδικό χειμώνα, καλύτερα να πάω πάνω άμα είναι να χω και σουηδικό μισθό. Ένας καιρός μας είχε μείνει..'' φέτος κάνει ψοφόκρυο από μέσα οκτώβρη.. λες και ζούμε στον αρκτικό.. γι' αυτό το γ@μημ..ήλιο της ελλάδας καθόμασταν ακόμη εδώ..
''αν οι ντελιβεράδες με έβγαζαν μια φωτό κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα θα είχαν αρχείο να με εκβιάζουν χρόνια..'' - #true

''φάγαμε τα νιάτα μας σε μαστερ και διδακτορικά κτλ.. τσάμπα κόπος. να αρμέγει ξέρει κανείς και να φυτεύει καμιά πατάτα ;;''μετά από σύντομο γκάλοπ διαπίστωσα ότι δε ξέρει κανένας σας. κρίμα και ήλπιζα να φτιάξουμε μια ομάδα να μετοικίσουμε μόνιμα στο χωριό..
''Midnight in Pagrati..
''η ταινία εκτυλίσσεται στο δυάρι στο παγκράτι στο τρίτο όροφο,με μένα στα σκοτάδια στο σαλόνι με το λάπτοπ, να γράφω κάτι που ξεκινάει ''ενωπιον του ειρηνοδικείου καλλιθέας'' να πίνω καφέ και να ακούω σκυλάδικα ''....and so the story goes..'' - κάτι καμμένα σαββατόβραδα με δουλειά..
''πανεπιστημίου και κοραή πάνω στα στόρια της καμένης eurobank σύνθημα '' Αγάπη μου είσαι ομορφη σαν τράπεζα που καίγεται '' ρομαντισμός αθήνα 14 φλεβάρη 2012..
''με αυτή την ACTA ουτε στο youtube δεν μπορούμε να δούμε ταινία, σπασμένη σε 30 κομμάτια΄'
''όποιος πληρώνεται ακόμα τακτικά, δεν του χουν μειώσει το μισθό και δεν έχει απολυθεί να κάνει λάηκ. κάτι στατιστικές κάνω δεν ειναι τίποτα '' - για την ιστορία μόνο ένα άτομο έκανε λαηκ.
''εγώ διάβασα το μνημόνιο.. αλήθεια λέω .. παλιά όταν ψηφίστηκε. μετράει ή πρέπει να το κάνω επανάληψη ??'' - μετά τη δήλωση χρυσοχοίδη..
''Αν συνεχιστεί αυτή η τρέλα καθημερινά για να μειώσω της πιθανότητες εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική (που δε θα τη καλύπτει και το ταμείο νομικών) με βλέπω να τα παρατάω όλα και να ασχοληθώ με την κτηνοτροφία. Θα κολλήσω και το πτυχίο της νομικής μες το μαντρί να χω να καμαρώνω'' - κάτι δύσκολες μέρες..
''τη μία μέρα έχω ξερω γω 522 φίλους την επόμενη 517 δηλαδή ή με διέγραψαν πέντε άτομα, ή βγήκαν τελείως από το φμπ. γιατί τους μάλωσε η/ο γκόμενα - ος που κ@υλ..ντίζουν..'' - είστε pathetic.
σημερινή είδηση υπαρκτού ελληνικού σουρεαλισμού, 220000 συμπολίτες μας σηκώθηκαν ντύθηκαν πήραν ένα 2ευρω και πήγαν να ψηφίσουν το βενιζέλο για να κερδίσει το βενιζέλο και να γίνει πρόεδρος του πασόκ. τα σχόλια περιττεύουν.
καλή μας νύχτα.. 

1 σχόλιο:

  1. αποριες/ σχολια...
    -ξερουμε τις ηλικες των 220.000 ψηφοφορων;; (ετσι για το κοτσομπολιο βρε αδερφε...)
    -λευτερια στους καταπιεσμενους ντελιβεραδες που θελουν να βγαλουν το κατιτις τους κι αυτοι (οκ αυτο δν ηταν απορια, αλλα ηθελα να το πω!)
    -οταν στησεις αυτο το ρημαδομαντρι που λες, θα με το πεις κι εμενανε τουλαχιστον να τα κανουμε γειτονικα (μπορει να κανουμε κ προξενιο τα αιγοπροβατα μας!!);;
    -δν σνομπαρουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα σκυλοτραγουδα!!! κι εγω την πτυχιακη με το live του Μακροπουλου την εκανα- πριν γινει φιρμα στας Αθηνας- κ πηρα τιμημενο 10ρακι! (δν θες ν αναφερθω στις μερες που παω στη δουλεια ακουγοντας Sotis "ποσο μου λειπει η ζεστη αγκαλια σουυυυυ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή