Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

βασανίζομαι ...


ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πάρω αποκωδικοποιητή για να βλέπω τηλεόραση. Ούτως ή άλλως δεν έβλεπα και πριν. Μπουκοτάζ σε τούρκικα σίριαλ και καταστροφολογικές ειδήσεις στα κανάλια με τρομολάγνους δημοσιογράφους που χουν μετατρέψει τα ζόρια και τη στενοχώρια του κόσμου σε απελπισία. ΄Υπάρχει το ίντερνετ , το ραδιόφωνο και τα βιβλία.

ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ που κάθε μέρα διαπιστώνω ότι έβαλε λουκέτο ένα ακόμη μαγαζί στη γειτονιά μου που ήταν στέκι ή ψώνιζα χρόνια από εκεί.

''ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ . . .''  το βλέπω όλο και πιο συχνά γραμμένο σε τοίχους παντού, πάντα με τρία αποΣΙΩΠΗτικά..

ΞΕΝΕΡΩΝΩ με την υστερία της ''ελληνικής οικογένειας'' . Το δα στις διακοπές. Μαμάδες, μπαμπάδες, πιτσιρίκια, θείες, κουμπάροι , γιαγιάδες, τάπερ, σκούξιμο, φωνές, κλάματα, και στο τέλος καμία συνενόηση. Τα παιδιά δε φταίνε δεν είναι από μόνα τους ''δύσκολα'' ''κλαψιάρικα'' κτλ. Τους έχετε ζαλίσει τον έρωτα. Γιατί οι οικογένειες ξένων τουριστών ήταν ήσυχες ? 

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ  πότε άρχισαν πότε τέλειωσαν οι Ολ.Αγώνες. Πήραμε κανά μετάλλιο ? ή λόγω κρίσης δεν έχουμε λεφτά για ντόπα ?

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ μη μου κλέψουν το κινητό, μη πέσει νερό ή οτιδήποτε άλλο πάνω. Κλάην. Κάνει 20 ευρώ και αντέχει σ'όλα και με απαλλάσει από αγωνία να το προσέχω συνέχεια. Έχουν πάρει όλοι ένα κινητό που κάνει 600 ευρώ και φτιάχνει μέχρι και ζεστές τυρόπιτες άλλα δεν έχουν λεφτά να βάλλουν κάρτα. 

ΔΙΑΒΑΖΩ κάθε Άυγουστο lifestyle στήλες και κουτσομπολίστικα έντυπα έτσι για αποσυμφόρηση. Το δόγμα του σοκ από Σεπτέμβρη.

ΑΚΟΥΩ pepper 96,6 . Και σεις ακούτε..

ΕΚΛΕΙΣΑ για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο το κλιματιστικό μετά από 2 μήνες.

ΘΕΩΡΩ ότι η αρχή του χρόνου είναι η 1η Σεπτέμβρη και όχι η Πρωτοχρονιά.

ΓΡΑΦΩ ό,τι μαλακία μου ρθει στο μυαλό στο μπλογκ εδώ και κανα χρόνο και συνεχίζετε να τα διαβάζετε και να κάνετε και like





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου