Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παρ΄άλογο ;;

ξεκίνησα αυτή την  αυθόρμητη ανάρτηση από την είδηση που μόλις διάβασα '' επιστολή του Σαμαρά θα παραδώσει ο Πρ.τ.Δημοκρατίας στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες '' 

έχουμε και λέμε :

-πρώτα αποφάσισαν να μη κυβερνάει μόνο το πασοκ να γίνει ''κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας'' και φτιαξαν μία ετσι μπαμ.

- μετά δε βρίσκαμε πρωθυπουργό. πέσαν ονόματα τύπου ''πετσάλνικος'' (χαχαχαχα) στο τραπέζι, κάθε μέρα διασκέπτονταν ξανά και μανά ώσπου βάλανε το Παπαδήμο.

- το έργο της ''σύντομης διάρκειας κυβέρνησης παπαδήμου (εθν.σωτηρίας) ''ολοκληρώθηκε με το μνημόνιο 2 (τότε που κάηκε η αθήνα )

- θέλαμε μετά νέα κυβέρνηση και βουλή που νά χει τη ''λαική συνενοχή '' εεεε σόρρυ εντολή ήθελα να πω. 

- ε στη συνέχεια κάναμε δύο φορές εκλογές για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και μόνο γι'αυτό, (γιατί να γίνει κυβέρνηση δεν έγιναν αυτές οι εκλογές)

- μεσολάβησαν, διερευνητικές, υπηρεσιακές κυβερνήσεις, πιθανές συνεργασίες, διασκέψεις, βουλευτές μίας μέρας, διλήμματα τύπου : ποιος είναι πιο αριστερός, ποιος είναι πιο πατριώτης, τσιπρολαγνεία και τσιπροφοβία και άλλα ωραία (βλ. χ.α. αλλά δεν το πιάνω τώρα εδώ αυτό)

ποιος την έχει πιο μεγάλη και πάλι δηλαδή

καιαιαιαι voila !! !!!
ναι !!!! φτιάξαμε κυβέρνηση !  (άσχετο που είναι η ίδια που χαμε και πριν γίνουν δύο εκλογές λυνόταν και με ανασχηματισμό το πράμα.)

ωραία λοιπόν πάει ορκίζεται ο πράη μίνιστερ, τον παίρνει ο Μητσοτάκης τηλέφωνο του λέει τη ντόρα και τα μάτια σου, και όπως ήταν επόμενο τυφλώνεται. 
Παράλληλα αρρωσταίνει και ο υπ.οικονομικών. (μεταξύ υπουργείου οικονομικών στην Ελλάδα του 12 και αρρώστιας φαντάζει ιδανική επιλογή το β')

Ξυπνάει ο Σαμαράς στο χόσπιταλ του λένε οι θεράποντες : '' πρωθυπουργέ δεν μπορείς να πας πουθενά με το ένα μάτι πρώτα θα γίνεις καλά '' ( με το που τον αποκάλεσαν πρωθυπουργό δάκρυσε από συγκίνηση από το καλό ματι )

- Αδιέξοδο : ο πρωθυπουργός δεν μπορεί για λόγους υγείας, υπουργός οικονομικών δεν υπάρχει, ποιον έχουμε πρόχειρο να στείλουμε βρυξέλλες να μας ''εκπροσωπήσει'' που τόοοοοοσο κόπο κάναμε γι αυτό ;;
τον Παπούλια !!!!@#* 
έχουν λολαθεί οι ευρωπαίοι : (σου λέει σας φέραμε μια τρόικα να συνενοούμαστε με αυτή να μη χρειάζεται να μας ζαλίζετε, και μέσα σε πέντε μήνες μας έχετε στείλει : παπαντωνίου, βενιζέλο, γιωργάκη, παπαδήμο, πικραμένο, μαραμένο ) και τώρα σειρά στη παρέλαση εκπροσώπων ο Παπούλιας !!! 

- και όχι μόνο θα πάει ο Παπούλιας, θα πάει για να παραδώσει επιστολή του Σαμαρά.  

δηλαδή ....

-όχι μόνο θα στείλουνε τον Πρ.τ Δ που και θεσμικά δε μπορεί να διαπραγματευτεί αλλά είναι και 10000 χρονών, (ωραία να στείλουμε και το παππού μου, ντάξ έχει λίγο άννοια μωρέ άλλα ένα γράμμα το πάει αμα του το ράψεις στη ρόμπα )

θα τον στείλουν για να πάει ένα γράμμα !!!

δηλαδή φαντάζομαι τώρα : 
ξύπνησε από τη νάρκωση ο σαμαράς του λεν οι γιατροί, antonis no.. σκέφτεται πέντε πράματα να πει στους ευρωπαίους, παίρνει το χαρτί από το κομοδίνο με το λόγκο του νοσοκομείου, και γράφει δύο αράδες επιστολή, φωνάζει τη νοσοκόμα, της λέει αυτό είναι εμπιστευτικό, και απο τη νοσοκόμα καταλήγει στα χέρια του Παπούλια για να το πάει το γράμμα. 

γιατί δεν έστελνε ένα email δυο λεπτά ; να το υπαγόρευε εκεί στην αποκλειστική να το στείλει. και αυτοί οι ηγέτες ; παν ερχονται εκει στις βρυξέλλες skype δεν έχουν ;; 

χέστε με...

7 σχόλια:

  1. χαχα! ωραιο Κατερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa!! Να'σαι καλά ρε Κατερίνα! Μέσα στη μαυρίλα της εξεταστικής και του όλου κλίματος γενικότερα, με έκανες και γέλασα!! Φοβερή ανάρτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα
    χέστε με κανονικά όμως...
    με τη μόνη ένσταση οτι με ανασχηματισμό δε θα λυνόταν τίποτα...
    ...κάθε τόσο χρειάζεται κ η λαϊκή συνενοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε όλοι μαζί τρία Ζήτω λοιπόν.
    Ζήτω οι πολιτικοί μας!
    (Ζητωω..)
    Ζήτω κι οι ψηφοφόροι! (εμείς είμαστε αυτοί παιδιά)
    (Ζή-τώ)
    Ζήτω η Βασίλισσα (της ζωής μας), κι ό,τι εκπροσωπεί αυτή μέσα στον παραπάνω χάος.
    (ΖΉ - Τωωωω!!...)
    Κοινώς γ@μείτε γιατί χανόμαστε αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή